De Muziek Podcast App is weer terug maar nog wel in beta

Rudy Deelen Rudy Deelen · 2 jaar geleden · 849 keer bekeken
Ik ben blij om jullie te kunnen melden dat de muziek podcast app weer beschikbaar is. Let wel op de site is nog wel in de ontwikkelingsfase.
De Muziek Podcast App is weer terug maar nog wel in beta

Na drie weken ben ik zeer blij jullie te kunnen melden dat de muziekpodcastapp.nl weer online is. Vanwege een update die mis ging besloot ik om helemaal opnieuw met de site beginnen. Dit was ook mogelijk aangezien er niet zoveel content op stond.

Helaas was het zo dat de nieuwste versie veel bugs bevatte. Hiervoor heb ik in intensief contact gestaan met de maker van het script wat eerlijk gezegd wel mijn geduld op de proef stelde. Maar goed de meeste bugs zijn er nu uit wat niet betekend dat het nu klaar is maar wel dat jullie, de leden, weer gebruik kunnen maken van de website.

Wat is er nieuw?
Muziek importeren van youtube music en youtube,
Muziek importeren van ITunes,
Winkelsysteem, artiesten kunnen items verkopen die gerelateerd zijn aan hun nummer,
Evenementensysteem, artiesten kunnen evenementen maken en tickets verkopen,
Verhaalsysteem kunnen gebruikers verhalen uploaden met alleen audio, gratis en betaalde verhalen,
De mogelijkheid om een videotrailer als kanaal of muzikant omslag te uploaden.

Verder zijn er nog wat veranderingen onder motorkap om het maar even zo te zeggen. Het importeren van youtube hapert soms nog wat. Probeer bij het importeren van youtube niet teveel en snel achter elkaar te importeren. Soms mislukt het importeren ook omdat de eigenaar van de video of track dit heeft geblokkeerd.

Iedereen is van harte welkom om zich aan te melden op de muziek podcast app maar ik wil toch vooral echte artiesten zoals muzikanten, bands, DJ's en podcastmakers verzoeken om zich aan te melden op de site. Aanmelden kan met één klik op het Vriendenplek logo op de inlogpagina. Je kunt ook een account registreren via het registratieformulier.

Ben je artiest en heb je jezelf aangemeld op de muziekpodcastapp vraag dan even aan mij om je account naar een artiesten account om te zetten. Samen kunnen we dan kijken wat je nodig hebt aan upload ruimte en wat de bedragen zijn die je voor je muziek of podcasts wil gaan vragen. Op deze manier kan ik de site ook goed instellen aangezien dit een beetje lastig is omdat ik zelf geen artiest ben.

Ik hoop dat we met elkaar ook van muziekpodcastapp.nl net zo'n succes kunnen maken als van vriendenplek. Ik ben alvast zo vrij geweest om een afspeellijst te maken met kerstmuziek. Leuk om met de kerstdagen samen met je dierbaren te beluisteren.

Afspeellijst

Groetjes Rudy

0 opmerkingen
    Geen reacties gevonden

:: / ::
::
/ ::

Wachtrij